Tiit+Madisson

Holokaust. XX sajandi masendavaim sionistlik vale

>> Allalaadimine Loe raamatut <<

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:pdf.epub.lit.ibooks.mobi.mp3.
rb.lrf.ogg.txt.rtf.doc
Väljaanded: 11/2015
Suurus: 1.4 MB
Leheküljed: 237
ISBN: 4839410093862
Loe veebis:888
Laadige alla raamat:1007

>Holokausti ei olnud, oli juutide tragöödia – genotsiid, mille ohvreiks on XX sajandil langenud palju rahvaid. Juuditapu tuleb vaadelda Teise maailmasõja kontekstis, kui arenes palju tragöödiaid. Euroopas etendusid kõigepealt Saksa ja Vene tragöödia, Kaug-Idas Jaapani ja ilmselt kõige kohutavam, Hiina tragöödia. Kui suudame tuvastada enam-vähem õige arvu, kui palju hukkus tegelikult juute viimases suures sõjas, siis võiks eestlaste tragöödiat vabalt võrrelda juutide omaga, sest ilmselt hukkus suhtarvudes eestlasi võib-olla rohkemgi kui juute. Eestlaste häda on see, et me ei ole oma kannatusi suutnud reklaamida, nagu on teinud seda juudid – me ei ole suutnud piisavalt majanduslikult mõelda, ega ole meil tulnud ka mõtteks teisi riike või rahvaid “oma kannatuste” abil allutada. Ka ei ole meile pähe tulnud oma kannatuste tähtpäevi teistele rahvastele peale suruda!