Stella+Cameron

Suudlus lahkunuile

>> Allalaadimine Loe raamatut <<

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:epub.pdf.mobi.fb2.
ibooks.txt.lit.doc.djvu
Väljaanded: 4/2016
Suurus: 2.4 MB
Leheküljed: 200
ISBN: 384859502936434
Loe veebis:999
Laadige alla raamat:1010

>Kõigest mõni nädal pärast Teche´i kaldal paikneva kunagise uhke Rosebanki istanduse pärimist saab David Patin surma segastel asjaoludel puhkenud põlengus, mis hävitab talle kuulunud populaarse New Orleansi restorani. Ta tütart Viviani ja abikaasat Charlotte´i tabab šokk, kui nad avastavad, et perekonna rahaasjad on sama kehvas seisus kui nende ainus vara Rosebank.
Taskus hotelli juhtimise diplom, toeks ema restoranipidamise kogemused, otsustab Vivian Patin perekonna taas jalule aidata ning restaureerida metsistunud ja lagunev Rosebank vana hea Louisiana võludega puhkekeskuseks.
Kuid Viviani unistus ähvardab muutuda õudusunenäoks, kui ta leiab võsastunud krundilt perekonna advokaadi laiba, roos rinnal ja põsel säravpunane huulepulgajälg. Ühtäkki hakkab Vivian kartma, kas keegi ei ihu hammast Rosebankile ja Patini perekonnale ning kas isa surm oli ikka õnnetus.