Elaine+Landau

Osama Bin Laden: Sõda Lääne vastu

>> Allalaadimine Loe raamatut <<

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:.pdf.djvu.epub.mobi.txt.fb2
.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Väljaanded: 4/2016
Suurus: 2.5 MB
Leheküljed: 237
ISBN: 58393847474923
Loe veebis:1112
Laadige alla raamat:665

>Osama bin Ladenit peetakse maailma kõige ohtlikumaks terroristiks. USA Luure Keskagentuur usub, et alates 1990. aastate keskpaigast on Osama bin Laden seotud islamiusuliste kõigi suuremate terroristlike organisatsioonidega. Bin Ladeni juhtimisel toimus 11. septembril rünnak New Yorgi Maailma Kaubanduskeskusele ning Pentagonile.
Elaine Landau alustas selle raamatu kirjutamist juba 1998. aastal peale pommirünnakuid Ühendriikide saatkonnahoonetele Aafrikas. Täpse teabe hankimine bin Ladeni isikliku elu kohta on olnud raske. Tema kohta liikuvate vastuoluliste andmete tõttu on teda nimetatud ka andmekontrollijate õudusunenäoks. Kuid raskustele vaatamata on nüüd ligi sajaleheküljeline lugu Osama bin Ladenist jõudnud raamatukaante vahele.