Fern+Michaels

Kroonijuveel

>> Allalaadimine Loe raamatut <<

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:.pdf.djvu.epub.mobi.txt.fb2
.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Väljaanded: 2/2016
Suurus: 3.9 MB
Leheküljed: 221
ISBN: 58393847474923
Loe veebis:222
Laadige alla raamat:777

>Ricky Lamil oli kõik olemas: edukas näitlejakarjäär, lugematu hulk jumaldavaid fänne, uskumatu rikkus ning kokaiini- ja alkoholisõltuvus, mis ähvardas ta hävitada. Õnneks oli tal ka mänedžer, tema laitmatu vanem vend Philly, kes sundis teda võõrutusravile minema. Kuid isegi viieteistkümne aasta möödumine, Ricky paranemine ning mõlema mehe kõiki unistusi ületav edu ei suuda parandada mõra, mis need sünged päevad vendade suhtesse lõid. Nüüd on nende vahel vaid äripartnerlus, ehkki Ricky ihkab enamat. Kui traagiline sündmus kustutab Ricky lootuse Philipi andestust võita, vaatab Ricky oma eesmärgid üle. Ta keerab Hollywoodile selja, kutsub enda juurde oma kaks sohipoega, lootes neile tõeline isa olla, ning hakkab pühendunult ellu viima venna unistust – rajada Lõuna-Carolinasse ainulaadne puhkekeskus nimega Kroonijuveel. Ent venna asemele astudes kohtab Ricky rahutuks tegevaid üllatusi ja vasturääkivusi, samuti hämmastavat naisterahvast, vennanaist Roxy Lami, kes juhatab ta venna elu suurima saladuse juurde ning kellega tal tekib armusuhe, millesarnast Ricky pole varem kogenud. Kui Ricky üritab avastada venda, keda ta armastas, kuid tegelikult kunagi ei tundnud, peab ta heastama aastakümnete eest aset leidnud karjuva ülekohtu, olgugi et ta seab seeläbi ohtu oma maine, varanduse ja elu.