Robert+Vaidlo

Kessu ja Tripp

>> Allalaadimine Loe raamatut <<

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:epub.pdf.mobi.fb2.
ibooks.txt.lit.doc.djvu
Väljaanded: 8/2016
Suurus: 3.0 MB
Leheküljed: 225
ISBN: 4394857339010
Loe veebis:1005
Laadige alla raamat:1010

>Kessu on väike tüdruk, kes püüab oma emale olla sõnakuulelik tütar. Tihtipeale aga lähevad ema manitsused küll kõik kenasti ühest kõrvast sisse, samas aga vupsavad teise kõrva kaudu kogemata välja. Iseäranis siis, kui ta on koos Tripiga, ja seda ta enamasti on. Tripp on üks punase-valge triibulise tuttmütsiga kloun, kellel on alati varuks igasugused vahvad ideed. Ükskord näiteks tahtsid Kessu ja Tripp osta kõverat joonlauda, teinekord käisid pilvega sõitmas, siis jälle unenägude laenutuspunktis. Hoopis hull lugu juhtus aga ükskord lohemaoga, kes pääses lahti külmkapist…