Lapse rõõmuks. Meditatsiooniplaat CD

>> Allalaadimine Loe raamatut <<

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:epub.pdf.mobi.fb2.
ibooks.txt.lit.doc.djvu
Väljaanded: 1/2016
Suurus: 1.6 MB
Leheküljed: 226
ISBN: 384859502936434
Loe veebis:222
Laadige alla raamat:1010

>Plaadi lood on lihtsad ja lastepärased meditatsioonid ehk juhendatud rännakud sisemaailma. Lapsed saavad sellega suurepäraselt hakkama! Põnevad rännakud, lahendamist ootavad olukorrad ja võluvõimetega abilised aitavad lapsel pilku endasse pöörata. Kui laps õpib oma sisemaailma juhtima, on tal lihtne ka eluolukordadega hakkama saada ja rõõmuga edasi liikuda. Iga lugu saab kuulata eraldi, samas moodustavad kõik lood koos õpetliku ja fantaasiarikka terviku. Plaadi lõpetavad unejutt ja unelaul. Kuna lood on erineva otstarbega, saab lapsevanem valida just selle, mida laps hetkel kõige rohkem vajab. Õpetaja saab lugusid läbi teha nii ühe lapsega kui grupis. Plaati tehes on mõeldud 5–10-aastaste laste peale, kuid oma lemmikloo võib siit leida igaüks.
Meelerännakute autorid on Marina Eberth, Merle Esken, Kadi Kütt, Iris Meigas ja Jana Reidla. muusika on loonud Priit Pajusaar ja Glen Pilvre. Heili Laido unelaulu laulab Kadi Toom.