Signe+Arro

Silmitsi lapse surmaga + mälestustevihik

>> Allalaadimine Loe raamatut <<

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:epub.pdf.mobi.fb2.
ibooks.txt.lit.doc.djvu
Väljaanded: 8/2016
Suurus: 3.0 MB
Leheküljed: 200
ISBN: 393049332323
Loe veebis:444
Laadige alla raamat:999

>Raamat “Silmitsi lapse surmaga” ja selle juurde kuuluv “Mälestustevihik” on suunatud eeskätt vanematele, kes kaotavad oma lapse kas haiguse, õnnetuse või hällisurma tagajärjel. Samuti neile, kelle laps sureb emaüsas, sünnitusel või vahetult pärast sündi. Eelkõige keskendutakse kaotusega kaasneva kriisi läbimisele ja nõuannetele, mis on abiks leinamisel ja sellest toibumisel. Kuid raamatust saavad juhatust ka need, kes on leinajatele toeks. Varem on samadelt autoritelt koos Piia Pajuga ilmunud samalaadsed “Laps surmaga silmitsi” ja “Mälestustevihik”.