Hilli+Rand

Piilu sahtli sisse. Tähestikuraamat

>> Allalaadimine Loe raamatut <<

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:.pdf.djvu.epub.mobi.txt.fb2
.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Väljaanded: 2/2017
Suurus: 3.7 MB
Leheküljed: 245
ISBN: 0900545918294
Loe veebis:333
Laadige alla raamat:1002

>Sahtlid on salapärased ja kutsuvad. Mõnikord näib, et ühteainsasse sahtlisse võib mahtuda terve maailm koos unistuste ja mälestustega – ümbrik juuksesalguga, koltunud foto, kuivatatud lill, vanad kirjamargid…
Lausa ime, kui palju erinevaid pisikesi asju sahtlid mahutavad! Nööpe ja münte, pesulõkse ja pärleid, küünlaid ja kirjaklambreid, ehteid, kahvleid, võtmeid, pliiatseid ja palju muud. Nendest pisikestest vajalikest asjadest saab ju kogu tähestiku kokku seada, sahtlitähestiku! Ja siis on igal tähel oma nägu ja oma lugu ning seda on lihtsam meelde jätta, lisaks veel tore jutt erinevatest sahtlitest.
Ühtlasi on see ka nuputamisraamat, kuna läbi terve raamatu kandub põnev otsimismäng – kas oskad kõik tegevused ja sahtli-asjad omavahel kokku viia?
Raamat on uudne ja huvitav nii oma kujundlikus lähenemises kui ka temaatikas ja sobib nii neile, kes alles õpivad tähti tundma, neile, kel tähed selged ja käsil veerimine ning neilegi, kes juba loevad ja tegelevad tähestiku õppimisega.
Samas sarjas tähestikuraamatutega “Söö mind ära” ja “Tule, loodus kutsub” ning arvu- ja ajaraamatuga “Üks, kaks, kolm… palju”.
Kauni kujunduse tõttu sobib hästi ka kinkeraamatuks