Ian+McEwan

Tsementaed

>> Allalaadimine Loe raamatut <<

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:epub.pdf.mobi.fb2.
ibooks.txt.lit.doc.djvu
Väljaanded: 12/2015
Suurus: 1.3 MB
Leheküljed: 233
ISBN: 4394857339010
Loe veebis:1003
Laadige alla raamat:888

>Kaasaegse briti kirjanduse ühe jõulisema ja omanäolisema autori esik- ja läbilöögiteos, mis shokeerib oma looga reeglite ja normide kokkuvarisemisest.
Pereisa on surnud. Kui ka ema sureb, otsustavad viis vanemateta jäänud last, et nad ei kavatse mingil tingimusel minna lastekodusse ega anda ära oma maja. Seepärast ei iitsata nad ema surmast kellelegi ja müürivad surnukeha tsementi. Orvukesed on õnnelikud, et edaspidi ei keela ega käsi neid enam keegi. Neid lapsi lihtsalt ei huvita, et on olemas mingid ühiskonna poolt sätestatud normid ja ettekirjutused, mida peab järgima. Nad teevad endale ise ettekirjutusi.