Nadine+Taylor

Roheline tee

>> Allalaadimine Loe raamatut <<

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:pdf.epub.lit.ibooks.mobi.mp3.
rb.lrf.ogg.txt.rtf.doc
Väljaanded: 9/2015
Suurus: 1.4 MB
Leheküljed: 222
ISBN: 4839410093862
Loe veebis:111
Laadige alla raamat:1005

>Arstid on aastaid kahtlustanud, et rohelisel teel on tähelepanuväärsed tervistavad omadused. Jaapanlased on seda joonud sajandeid ja nende vähki haigestuvate inimeste arv on madalaim maailmas. Tänapäeval on aastakümneid kestnud uuringud näidanud, et isegi tagasihoidlikud kogused seda ”imeainet” aitavad vältida haigusi ja pikendavad eluiga.

Sellest raamatust saate teada, et roheline tee on võimas antioksüdant, et vitamiinid C ja E takistavad vere hüübimist sama tõhusalt kui aspiriin; avastate, kuidas selle tee suurepärased tervislikud omadused võitlevad vähi vastu, kaitsevad südamehaiguste eest, aeglustavad vananemisprotsessi ning aitavad isegi ohutult ja efektiivselt kaalust maha võtta. Lisaks veel üle tosina maitsva joogi- ja magustoiduretsepti.