Inge+Ojala

Mõista mind, teismelist!

>> Allalaadimine Loe raamatut <<

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:epub.pdf.mobi.fb2.
ibooks.txt.lit.doc.djvu
Väljaanded: 2/2016
Suurus: 3.9 MB
Leheküljed: 209
ISBN: 5848594859485
Loe veebis:1006
Laadige alla raamat:111

>Ei ole uudiseks, et teismelised on vanematega ja sageli kogu maailmaga sõjajalal. Ükskõik, kui tugevad nad väljastpoolt paistavad, on nad haavatavad ja tunnevad meeleheitlikku vajadust mõistetud olla. Inge Ojala on kirjutanud mõtlemapaneva raamatu, mis toetab ühelt poolt teismelisi endid, teisalt nende vanemaid. Lapsevanem saab raamatust nii mõndagi teada oma kasvatusstiilidest ja õpib vaatlema lapse käitumist kui vastust oma käitumisele. Käsitlemist leiavad teismelise identiteediküsimused, seksuaalsuse avastamine, probleemid mõnuainetega, vaba aeg ja töökasvatus,
enesehinnangu kujunemine ja mitmed muud olulised teemad. Autor on lisanud rohkesti elulisi näiteid, mis näitavad, kuidas on võimalik välja tulla ka päris lootusetutest olukordadest.