Mario+Puzo

Pime areen

>> Allalaadimine Loe raamatut <<

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:.pdf.djvu.epub.mobi.txt.fb2
.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Väljaanded: 11/2015
Suurus: 5.0 MB
Leheküljed: 240
ISBN: 4839504930394
Loe veebis:999
Laadige alla raamat:888

>Mario Puzo võitis rahvusvahelise tunnustuse “Ristiisa” ja teiste maffiaromaanidega. Ent enne nende meistriteoste loomist kirjutas Puzo “Pimeda areeni” – vapustava loo sõjast vintsutatud noore ameeriklase võitlusest pahelisuse ja reetmisega…
Pärast Teise maailmasõja lõppu koju naasnud Walter Mosca ei suuda endas valitseva rahutuse tõttu oma rolliga Ameerika igapäevaelus harjuda. Niisiis sõidab ta tagasi Saksamaale, et leida naine, keda oli kord armastanud, ning kuidagiviisi alustada elu võidetud maal. Ent Walteri ees avaneb lüüasaamiste ja salasepitsuste sünge maastik, kus pahatahtliku aja hukutav mõju püüab temast võitu saada. Nüüd astub ta teistsugusesse sõtta – sinna, kus tal tuleb langetada saatuslik otsus armastuse ja auahnete soovide, kire ja apluse, elu ja surma vahel…