Aaro+Lode

Tai köök

>> Allalaadimine Loe raamatut <<

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:epub.pdf.mobi.fb2.
ibooks.txt.lit.doc.djvu
Väljaanded: 10/2016
Suurus: 4.8 MB
Leheküljed: 228
ISBN: 48483940493849
Loe veebis:999
Laadige alla raamat:555

>„Naudi kõike, naudi hetke, naudi seda, mis sul on; kõike, mida teed, tee täiuslikult – see on täiuslik filosoofia, mida peaks järgima ka muredest koormatud lääne inimesed, kes ägavad majandussurutise all. Sama lihtsat põhimõtet järgides valmistavad tailased ka süüa. Kõik toidusse puutuv on hoolikalt läbi mõeldud. Tähelepanuta ei jäeta isegi toidu aroomide harmooniat!” kirjutab Aaro Lode Tai kokaraamatu sissejuhatuses.
Aaro on ametilt peakokk, kes on uurinud Kagu-Aasia köögikunsti saladusi pikalt ja põhjalikult. Selles raamatus jagab ta toidunautlejaga ahvatlevat, värvikirevat ja maitserohket Taimaa köögikunsti. Raamatut illustreerivad Kristjan Lepa fotod Taimaast ja Tai köögi parimatest pärlitest.