Stephen+White

Parim kättemaks

>> Allalaadimine Loe raamatut <<

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:.pdf.djvu.epub.mobi.txt.fb2
.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Väljaanded: 12/2015
Suurus: 4.7 MB
Leheküljed: 244
ISBN: 8483938883833
Loe veebis:1004
Laadige alla raamat:1110

>Psühholoog Alan Gregory elab läbi tusameele perioodi. Uue tütre, suurepärase naise ja õitsva karjääriga mehel pole millegi üle kurta, ent on palju kahetseda: mineviku juhtumid, mis ei lase teda vabaks, patsiendid, kes ei parane, ja järjest kasvav saladuste hoidmise koorem. Kuid tal on kaks uut patsienti, kes kisuvad ta oma enesevaatlustest välja ning julgustavad teda sisenema ebaõigluse ja kättemaksu tormimöllu. FBI eriagent Kelda James on naine, kes algaja agendina tõmbas relva ja päästis ühe elu, võttes teise. Nüüd peidab Kelda end varjatud valumaailma eest, mis sandistab vähehaaval ta keha. Ta pöördub Gregory poole, et mees aitaks tal tema enda valu vanglast vabaneda. Siis juhatab Kelda Gregory juurde patsiendi, kes on nende mõlema jaoks hirmutavalt ohtlik.