Darja+Dontsova

Pidurid hulkuvale abikaasale

>> Allalaadimine Loe raamatut <<

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:epub.pdf.mobi.fb2.
ibooks.txt.lit.doc.djvu
Väljaanded: 3/2016
Suurus: 2.2 MB
Leheküljed: 239
ISBN: 11234539009453
Loe veebis:444
Laadige alla raamat:333

>Mis küll Daša Vassiljeval arus oli, kui ta nõustus telesõu „Doktor Aivaluson lood” saatejuhiks hakkama? Selgus, et võtted on täielik hullumaja! Hea, et vähemalt saatekülalised polnud võltsid: ärinaine Vera Orlova ärkas koomast ja nõustus saatesse tulema. Stuudios puhkenud skandaali tõttu katkestati sõu lindistamine, aga järgmisel päeval oli Orlova kadunud, nagu oleks maa alla vajunud! Lohutamatu abikaasa Konstantin teatas: naine on röövitud ja tema eest nõutakse miljon dollarit lunaraha. Kuid paistab, et Vera laskis lihtsalt jalga, soovimata loodrit kauem ülal pidada. Hiljuti oli Orlova asjaarmastajast eradetektiivile tunnistanud, et pärast koomat pole talle veel kaugeltki kõik meelde tulnud. Nüüd jääb veel ainult välja selgitada, milliseid kohutavaid saladusi eelistas ärinaine unustada! Siis suudab Daša ta üles leida, mis tähendab, et päästab ka sõu ja saab teletäheks!