Penny+Clarke

Maadeuurijate ning avastuste lugu

>> Allalaadimine Loe raamatut <<

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:.pdf.djvu.epub.mobi.txt.fb2
.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Väljaanded: 5/2016
Suurus: 3.5 MB
Leheküljed: 217
ISBN: 3485758493848
Loe veebis:444
Laadige alla raamat:1003

>Asu koos tõeliste kangelaste ja kangelannadega teele tundmatusse. Rända koos Aleksander Suurega ja ühine nendega, kes sõitsid esimest korda läbi Ameerika. Võta ette reis Kuule ning sea end koos Marsi missiooniga teekonnale tulevikku. Avasta, kuidas need hämmastavad tõestisündinud lood vaprusest ja seiklustest on meie maailma kujundanud. Jälgi, kuidas tehnoloogilised uuendused võimaldasid maadeuurijatel üha kaugemale tundmatusse rännata, ookeanide sügavustesse sukelduda ning kosmose piirideni jõuda.