Andy+Steel

Maailma tippfotograafid. Pressifoto

>> Allalaadimine Loe raamatut <<

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:pdf.epub.lit.ibooks.mobi.mp3.
rb.lrf.ogg.txt.rtf.doc
Väljaanded: 10/2015
Suurus: 2.0 MB
Leheküljed: 217
ISBN: 3425885493990
Loe veebis:111
Laadige alla raamat:777

>”Maailma tippfotograafid. Pressifoto” toob teieni kütkestava vaatemängu valdkonna parimatest fotodest koos muljetavaldavate ülevaadetega sündmustest, mis on muutnud maailma.

Raamatust leiate palju üksikpilte erinevatest sündmustest, aga ka nende fotoajakirjanike töid, kes ei pelga ennast pildi nimel ohtu seada. Käesolev raamat sarjast “Maailma tippfotograafid” on austusavaldus kolmekümnele maailma juhtivale pressifotograafile ning nende julgetele, provotseerivatele, ilusatele, sageli šokeerivatele töödele. Karmide fotodega lahinguväljadest ja tänavarahutustest kuni igapäevaelu portreteerivate kaadriteni välja toob “Pressifoto” teieni kogumiku päevakajalistest sündmustest, mis on vorminud meie tänase maailma. Koos fotodega avaldatud otsekohestes intervjuudes paljastavad fotograafid sündmusi, inspiratsiooniallikaid ja tehnilisi võtteid, mis on viinud nende hämmastavate kaadrite sünnini.