Peatoimetaja+Enno+Tammer

Aastaraamat Kes? Mis? Kus? 2001

>> Allalaadimine Loe raamatut <<

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:epub.pdf.mobi.fb2.
ibooks.txt.lit.doc.djvu
Väljaanded: 11/2016
Suurus: 3.5 MB
Leheküljed: 206
ISBN: 11234539009453
Loe veebis:888
Laadige alla raamat:888

>Elu muutub iga päevaga üha kiiremaks. Seepärast kogub maailmas populaarsust ka teatmeteos, kust kiirelt leiab värskeid fakte, sündmusi, arvamusi, fotosid ja edetabeleid. Ülevaade 2000. aasta sündmustest, persoonidest, faktidest, skandaalidest jne. Eestis ja maailmas. Raamatus on iga valdkond eraldi lahti kirjutatud (poliitika, majandus, kultuur, sport jms), lisaks veel suur faktimaailm. Samas pole tegemist kuiva teatmeraamatuga, vaid laiale tarbijaskonnale mõeldud inforaamatuga, kus küllaldaselt materjale ka suuremat lugejaskonda huvitavate teemade kohta (nt meelelahutus, kõikvõimalikud edetabelid, sport, ilm, erutavamad arvamusteemad, tsitaadikogu, juubilarid, persoonid, uued automudelid jne).