Carme+Riela

Pool hingest

>> Allalaadimine Loe raamatut <<

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:.pdf.djvu.epub.mobi.txt.fb2
.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Väljaanded: 2/2017
Suurus: 1.5 MB
Leheküljed: 203
ISBN: 6749583434013
Loe veebis:555
Laadige alla raamat:777

>Kuidas käituksite teie, kui järsku tooks keegi tundmatu teile dokumendid, mis seaksid kahtluse alla teie päritolu, mis tõestaksid, et teie senine identiteet on olnud vale? Just nii juhtub katalaani kirjaniku Carme Riera romaani „Pool hingest” peategelasega, kes rahu leidmata asub jälgi ajama oma vanemate minevikus. Otsingud viivad ta katalaanide sõjajärgse vastupanuliikumiseni; Pariisi, kus elas pagenduses tema vanaisa; Mallorcale, kust oli pärit tema isa; Albert Camus´ni, kes võib salapärasesse juhtumisse segatud olla. Need otsingud ületavad romaani piirid ja sunnivad kirjanikku abi paluma lugejatelt lootuses, et keegi oskab midagi öelda tema ema, Cec?lia Balagueri kohta, kes 1960. aasta jaanuaris Hispaania-Prantsusmaa piirilinnas Portbous teadmata kadunuks jäi.