Peter+Holmberg

Santorius. Elusa looduse füüsika

>> Allalaadimine Loe raamatut <<

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:.pdf.djvu.epub.mobi.txt.fb2
.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Väljaanded: 8/2016
Suurus: 3.3 MB
Leheküljed: 228
ISBN: 4839410093862
Loe veebis:1004
Laadige alla raamat:1004

>Kõrgkoolidele mõeldud õpik käsitleb nii teoreetiliselt kui ka rohkete näidete varal bioloogia ja meditsiini füüsikalisi aluseid ning füüsika rakendusi neis ainevaldkondades. Tulenevalt raamatu teatmeteoselisest laadist on kaetud kõik füüsika põhivaldkonnad ja -mõisted. Teos sobib biofüüsika õppevahendiks arstide ja mitme teisegi eriala (füüsika, keemia, bioteaduste jmt.) spetsialistide ettevalmistamisel, samuti on see kasutatav käsiraamatuna nii üliõpilastele, õppejõududele kui ka gümnaasiumiõpetajatele.