Tom+Harper

Kadunud tempel

>> Allalaadimine Loe raamatut <<

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:.pdf.djvu.epub.mobi.txt.fb2
.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Väljaanded: 7/2015
Suurus: 4.9 MB
Leheküljed: 203
ISBN: 3425885493990
Loe veebis:444
Laadige alla raamat:777

>Maailma ohtlikem aare on kadunud olnud 3000 aastat. Nüüd on käes aeg lahti murda selle peidupaika paljastav kood… Sam Grant on ebasoosingus olev endine erijõudude sõdur ja loomult seikleja. Ent tal on saladus: kuue aasta eest usaldas surev arheoloog talle oma elutöö – Kreeta saarelt koopast leitud mõistatusliku kirja koopiad. Dešifreerituna võib see osutuda ajaloo üheks suurimaks varanduseks. Ent aare on sama ohtlik kui väärtuslik. Seda otsivad nii USA Luure Keskagentuur kui ka venelased. Grant, keda aitavad tark Oxfordi professor ja võluv kreeka arheoloog ning kel on oma saladus varjata, sukeldub iidsete kultuste, unustatud müsteeriumide ja kadunud tsivilisatsioonide labürinti. Ent aeg jookseb. Kaugmineviku saladustes võib peituda kaasaegse maailma ohtude võti….