Rudolf+Steiner

Inimese ja inimkonna vaimne juhtimine

>> Allalaadimine Loe raamatut <<

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:epub.pdf.mobi.fb2.
ibooks.txt.lit.doc.djvu
Väljaanded: 3/2016
Suurus: 3.2 MB
Leheküljed: 215
ISBN: 393049332323
Loe veebis:222
Laadige alla raamat:111

>Eelnenud käsitlusele vastavalt võib inimkonna arengu vaimset juhtimist otsida olevuste juurest, kes tegid oma inimarengu läbi Maa eelneva planetaarse kehastuse, vana kuu ajal. Niisugusele juhtimisele vastandub teine, esimest takistav ja takistades teatud suhtes siiski taas edendav juhtimine, mis lähtub olevustelt, kes Kuu ajal oma arengut ei lõpetanud.

Raamatus käsitletakse vaimuteaduslikust seisukohast inimese ja inimkonna juhtimist kõrgemate vaimsete jõudude ja olevuste poolt inimkonna arengu varasematest epohhidest nüüdisajani. Kajastamist leiavad niisuguse juhtimise eri tahud, perioodid ja tähendus inimestele.