Stephen+R.+Covery

Esmatähtis esikohale

>> Allalaadimine Loe raamatut <<

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:pdf.epub.lit.ibooks.mobi.mp3.
rb.lrf.ogg.txt.rtf.doc
Väljaanded: 1/2016
Suurus: 2.1 MB
Leheküljed: 205
ISBN: 4839504930394
Loe veebis:777
Laadige alla raamat:1003

>Tänapäeva inimese põhiprobleem on ajapuudus, mis tuleneb tihtipeale sellest, et ei osata eristada tähtsaid asju vähemtähtsatest. Selles raamatus esitletakse kardinaalselt teistsugust lähenemist ajakorraldusele. See tõuseb kõrgemale traditsioonilisest ettekirjutusest teha kiiremini, kõvemini, arukamalt ja rohkem. Selle asemel, et pakkuda teile veel ühte kella, annab niisugune lähenemine teile kompassi – palju olulisem sellest, kui kiiresti te liigute, on see, kuhu te liigute. Tähtis pole teha asju õigesti ja kiiresti, vaid oluline on teha õigeid asju. Autorid panevad lugeja mõtlema ja analüüsima oma igapäevast tegevust nii tööl kui kodus. Miks me oleme teinud just selliseid valikuid?