Jamie+Oliver

Õnnelikud päevad superkokk Jamie Oliveriga

>> Allalaadimine Loe raamatut <<

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:pdf.epub.lit.ibooks.mobi.mp3.
rb.lrf.ogg.txt.rtf.doc
Väljaanded: 6/2016
Suurus: 3.0 MB
Leheküljed: 209
ISBN: 3425885493990
Loe veebis:1004
Laadige alla raamat:555

>Jamie Oliveri jaoks tähendab söök kõike seda, mis seostub õnneliku eluga – see pole mitte üksnes värske ja fantaasiaküllase toidu valmistamine, vaid ka mõnus nali, suurepärane söömaaeg, sõprade- või pereringis veedetud kvaliteetaeg. Jamie, hetkel üks briti populaarsemaid kokki, on välja andnud oma sarja kolmanda raamatu – “Õnnelikud päevad superkokk Jamie Oliveriga”. Jamie propageerib parimaid toiduaineid ning maitsva ja lihtsa toidu seltskondlikku valmistamist võimalikult vähese vaevaga. Nagu tema kaks varasemat raamatut, sisaldab ka see salatite, pastaroogade, liha- ja kalatoitude, küpsetiste ja magustoitude retsepte ning valmistamisjuhiseid.
Illustreeritud fotodega nii toitudest kui Jamie´st ja tema sõpradest.