Sirje+Lund

Eesti spordi aastaraamat 2010

>> Allalaadimine Loe raamatut <<

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:.pdf.djvu.epub.mobi.txt.fb2
.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Väljaanded: 2/2017
Suurus: 3.7 MB
Leheküljed: 232
ISBN: 5940004040400
Loe veebis:888
Laadige alla raamat:1004

>Enam kui sada tiitlivõistluste medalit – see on meie sportlaste tulemus 2010. aastal. Säravamate autasude võitjad, vehklemise maailmameistrivõistlustel Pariisis kuldmedali võitnud Nikolai Novosjolov ja Vancouveri olümpiamängudel hõbemedali saavutanud Kristina Šmigun-Vähi, valiti ka Eesti aasta parimateks sportlasteks.

„Eesti spordi aastaraamatus 2010” on endiselt kõige olulisemad Eesti meistrivõistlused täiskasvanute, juunioride ja noorte vanuseklassides, Eesti karikavõitjad, maavõistlused ja sõpruskohtumised, alaliitude poolt kodus korraldatud rahvusvahelised võistlused. Raamatus on kirjas kõigi meie sportlaste tulemused olümpiamängudel, rahvusvahelistel tiitli- ja karikavõistlustel.

Numbriliselt võrreldavatel aladel (laskmine, ammulaskmine, kergejõustik, ujumine, tõstesport jt) on lisatud edetabelid ja rekordiparandused. Pallimängualade pikast võistlusperioodist enne medalimänge saab ülevaate turniiritabelitest.
„Aastaring 2010” võtab lühidalt kokku olümpiakomitee, kultuuriministeeriumi ja spordialaliitude tegevuse. Eelmistes spordiaastaraamatutes aastaringis kajastunud võistluste tulemused on selguse mõttes viidud vastava ala lõppu.
„Eesti spordi aastaraamatu 2010” värvitrükipoognale on valitud 20 tunnustatud sportlast, treenerit, sporditegelast