Karon+Karter

Kuue nädalaga saledaks

>> Allalaadimine Loe raamatut <<

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:pdf.epub.lit.ibooks.mobi.mp3.
rb.lrf.ogg.txt.rtf.doc
Väljaanded: 9/2016
Suurus: 2.4 MB
Leheküljed: 237
ISBN: 3485758493848
Loe veebis:111
Laadige alla raamat:1002

>Hoolikalt väljamõeldud nädalased ülesanded ja tõhusad treening- ning pingutusharjutused moodustavad nutika ja kompleksse treeninguplaani, mille tulemused on imelised. See sisaldab kõike, et sa muutuksid silmatorkavaks rannatüdrukuks, nagu sa alati oled tahtnud olla.
Hõlpsalt järgitav nädala plaan sisaldab üksikasjalikke fotosid ja hindamatuid vihjeid ning nippe, mis kindlustavad treeningute maksimaalse kasu. Sinu käsutuses on kaks erinevat treeningustiili: pilates treenib su sisemust ja probleemseid piirkondi ning jõu-ja kardio-intervalltreeningud vormivad lihaseid ja põletavad tõhusalt kaloreid.