Eduard+Uspenski

Onu Teodor, koer ja kass Onu Teodori tädi

>> Allalaadimine Loe raamatut <<

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:epub.pdf.mobi.fb2.
ibooks.txt.lit.doc.djvu
Väljaanded: 9/2015
Suurus: 1.9 MB
Leheküljed: 224
ISBN: 11234539009453
Loe veebis:888
Laadige alla raamat:333

>Eduard Uspenski on üks populaarsemaid tänapäeva vene lastekirjanikke. Eesti lapsed teavad teda kindlasti krokodill Gena ja Prostokvashino lugude järgi. “Onu Teodor, koer ja kass. Onu Teodori tädi” ongi mugandatud eesti keelde Prostokvashino lugudest.
Onu Teodor on üks poiss, keda kutsutakse “onuks” sellepärast, et ta on nii iseseisev. Ühel päeva otsustab ta ema-isa juurest linnakodust lahkuda ja maale elama minna. Lahkuda sellepärast, et emale ei meeldi koos onu Teodori leitud kass Madrussoniga ühes korteris elada. Nii võtabki poiss oma kassi ja läheb. Teel ühineb nendega veel koer Muri. Ees ootab lõbus seiklusrikas suvi!