Sa ära möödu mineviku valust

>> Allalaadimine Loe raamatut <<

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:.pdf.djvu.epub.mobi.txt.fb2
.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Väljaanded: 7/2015
Suurus: 4.3 MB
Leheküljed: 234
ISBN: 3485758493848
Loe veebis:1005
Laadige alla raamat:1007

>Registriköide nõukogude võimu represseeritud inimeste kohta Valgamaalt. Kahest raamatust koosneva sarja esimene, milles on andmeid veidi üle 4500 Valgamaaga seotud inimeste kohta. Andmed sisaldavad inimeste sünni- ja elukohti, infot nende represseerimiste kohta ja ka surmadaatumeid, kui need on teada.
Register koosneb kahest osast – lisatud on täiendav osa, kus on peamiselt 1940-41 represseeritud ja sõjas hukkunud sõjamehed. Registri lisades on toodud ära tekstis kasutatud lühendid, tollase NL kriminaalkoodeksi paragrahvide tõlked, 1939. aasta Eesti valdade haldusjaotus ja ka peamiste vangilaagrite ja küüditamiskohtade venekeelsed kaardid.

Koostaja Eldur Parder