Cynthia+Victor

Tähtsaim kõigest

>> Allalaadimine Loe raamatut <<

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:epub.pdf.mobi.fb2.
ibooks.txt.lit.doc.djvu
Väljaanded: 9/2016
Suurus: 2.0 MB
Leheküljed: 239
ISBN: 4394857339010
Loe veebis:999
Laadige alla raamat:111

>Nad olid lapsepõlvesõbrannad, seega oli igati loomulik, et Lainey Wolfe oli nõustunud hakkama Farrell Cole’i laste seaduslikuks eestkostjaks, juhul kui laste vanemad peaksid surema. Aga juhtub mõeldamatu – kohutav õnnetus viib Farreli ja tema abikaasa tõepoolest siit ilmast ning Lainey leiab end oma parima sõbranna asemel. Manhattani karjäärinaine Lainey on äkki aedlinnas elav üksikema. Nagu ei oleks neist dramaatilistest muutustest veel küllalt, seob Lainey end Farelli nägusa aferistist vennaga, kes on samavõrd võrgutav kui ohtlik. Veel halvem, tal hakkab peagi tekkima sõprade surma kohta kahtlusi: kas see ikka oli õnnetus, nagu kõik arvavad? Või olid hukkunud hoopis kurjuse ohvrid?