Uku Masing ja piibel

Uku+Masing

Uku Masing ja piibel

>> Allalaadimine Loe raamatut <<

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:pdf.epub.lit.ibooks.mobi.mp3.
rb.lrf.ogg.txt.rtf.doc
Väljaanded: 2/2017
Suurus: 1.3 MB
Leheküljed: 217
ISBN: 49300393765493
Loe veebis:111
Laadige alla raamat:777

>Esmakordselt on lugeja ees peaaegu kõik Masingu väiksemad Vana ja Uut Testamenti puudutavad erinevatel ajajärkudel ja eri keeltes kirjutatud tööd. Osa neist on ilmunud varem, põhiliselt võõrkeelsetena, enamus siiski seni tõlkimata või üldse ilmumata.
Õppides Tartu Ülikooli usuteaduskonnas pööras Masing palju tähelepanu heebrea ja teistele semiidi keeltele ning Piibel, eriti Vana Testament, on Masingule alati olnud esmatähtis uurimisobjekt. Käesoleva raamatu näol on tegemist kronoloogilise läbilõikega piibliteadlase Masingu tööst.