Toomas+Vendelin

Estonia photographed and described

>> Allalaadimine Loe raamatut <<

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:epub.pdf.mobi.fb2.
ibooks.txt.lit.doc.djvu
Väljaanded: 2/2016
Suurus: 4.8 MB
Leheküljed: 222
ISBN: 6749583434013
Loe veebis:1002
Laadige alla raamat:222

>Suur esinduslik fotoraamat Eestist – parim, mis saadaval on. Raamat sisaldab üle kahesaja suure kvaliteetse foto ning Eesti minevikku ja olevikku tutvustavat ulatuslikku teksti.

Raamat on saadaval inglise, saksa ja vene keeles. Ingliskeelse versiooni toimetajaks on Stuart Sweeney, keda nii mõnigi eestlane tunneb tantsukriitikuna. Saksa keelse teksti autoriks on Clemens Krause, kes on 8 aastat juhtinud saksa keele õpet Tallinna Saksa Gümnaasiumis. Nii saksakeelne kui ka venekeelne versioon on arvestatud vastava lugejaskonna ajaloo- ja kultuuritaustaga.

Raamat on mõeldud nii Tallinnat külastavatele turistidele kui ka eestlastele, kes soovivad tutvustada enda maad sõpradele ja äripartneritele välismaal. Esinduskingitusena välisvisiitidel kasutavad seda Riigikantselei ja mitu Eesti Vabariigi ministeeriumit. Väga soojalt oli raamat vastu võetud Saksa Liitvabariigi ja Ameerika Ühendriikide saatkondade poolt – mõlemad korraldasid raamatu presentatsiooni 2009. aasta juunis.