Anthony+Horowitz

Horowitzi õudus 1

>> Allalaadimine Loe raamatut <<

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:epub.pdf.mobi.fb2.
ibooks.txt.lit.doc.djvu
Väljaanded: 2/2016
Suurus: 3.8 MB
Leheküljed: 237
ISBN: 49300393765493
Loe veebis:888
Laadige alla raamat:222

>Astu Anthony Horowitzi veidrasse ja hirmuäratavasse maailma – kui sa ikka julged!
See on maailm, kus kõik paistab normaalsena, kuid silmanurgas varitsevad imelikud, jubedad ja tõeliselt kohutavad asjad. Nagu näiteks tavaline fotoaparaat… millel on koledad võimed, bussisõit, mis muutub halvimaks õudusunenäoks, või salapärane arvutimäng, mida ei mängiks keegi, kui nad selle reegleid teaks. Igal lool on varuks šokeeriv üllatus…
„Horowitzi õudus 1” on kuri kollektsioon õõvastavaid jutte kuulsalt ja populaarselt kirjanikult Anthony Horowitzilt.

Anthony Horowitz on kirjutanud terve hulga lasteraamatuid, mida on tõlgitud enam kui tosinasse keelde. Lisaks on ta ka tunnustatud televisioonistsenarist, kelle tööde hulka kuuluvad seriaalide „Poirot”, „Midsomeri mõrvad”, „Crime Traveller” ja telekanali ITV sarja „Chiller” episoodid.