Bernard+Beckett

Loomine

>> Allalaadimine Loe raamatut <<

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:.pdf.djvu.epub.mobi.txt.fb2
.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Väljaanded: 10/2016
Suurus: 2.2 MB
Leheküljed: 208
ISBN: 393049332323
Loe veebis:1005
Laadige alla raamat:1004

>Aasta 2041 – esimesed globaalsed tolmutormid; 2050 – Viimase sõja esimene lask; 2052 – esimene taud… 14-aastane Anax usub, et tema teadmised ajaloost on head. Parem oleks – ta seisab kolme Eksamineerija ees ning tema viietunnine eksam on just alanud. Kui ta eksami hästi sooritab, võetakse ta vastu Akadeemiasse – elitaarsesse institutsiooni, mis valitseb tema utoopilist ühiskonda.

Kuid nende viie tunni jooksul hakkab Anax aimama, et tegelikkus pole kaugeltki nii lihtne, kui ta on seni arvanud… Taudist laastatud postapokalüptilises maailmas lahti rulluvas jutustuses põimuvad filosoofilised küsimused tehnoloogia arenguga. Kui võimekas võib olla tehisintelligents? Mis on teadvus? Mis teeb meist inimesed?

Uusmeremaalane Bernard Beckett (s 1967) on tuntust kogunud nii romaani- kui ka draamakirjanikuna. Mõlemat žanri osavalt ühendav „Loomine“ on tema kaheksas, mitmeid kirjandusauhindu võitnud romaan.