Isabella+Markham

Süütuke

>> Allalaadimine Loe raamatut <<

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:epub.pdf.mobi.fb2.
ibooks.txt.lit.doc.djvu
Väljaanded: 3/2016
Suurus: 4.9 MB
Leheküljed: 207
ISBN: 8483938883833
Loe veebis:999
Laadige alla raamat:999

>Nicola on üles kasvanud materiaalses külluses. Korteri üüri tasub kasuisa, kes ühtlasi jagab heldelt igakuist elatusraha. Peagi on oodata kopsakat pärandit. Nicola arusaamine raskest tööst piirdub vajadusega õigel ajal voodist üles tõusta, et takso võtta ja oma restoranipidajast armukesega lantshile sõita. Siis aga variseb Nicola elu ainsa hetkega põrmu: korter müüakse maha, elatisraha maksmine lõpetatakse, pärandus läheb hoopis loodushoiu otstarbeks ning peigmees Carlo paistab olevat Nicolast sama vähe vaimustatud kui külmadest sardiinidest. Mis saab edasi?