Olavi+Kärsna

Füüsilisest Isikust Ettevõtja käsiraamat

>> Allalaadimine Loe raamatut <<

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:epub.pdf.mobi.fb2.
ibooks.txt.lit.doc.djvu
Väljaanded: 12/2016
Suurus: 1.9 MB
Leheküljed: 220
ISBN: 393049332323
Loe veebis:999
Laadige alla raamat:1005

>Füüsilisest isikust ettevõtjate nõustaja Olavi Kärsna annab raamatus kasulikke ja praktilisi näpunäiteid kõigile FIE-dele, nii äsja alustanutele kui ka juba staažikatele tegutsejatele. Kuna seadused ja nõuded, mis määravad FIE-de tegutsemist, muutuvad veidi igal aastal, siis ongi käsiraamat vajalikuks abimeheks nii tuludeklaratsioonide täitmisel kui igapäevase raamatupidamise korraldamisel. Lisaks põhiosale – tegevuse alustamine, maksud, raamatupidamine – on ära toodud ka rida seadusi-määrusi, mille tundmine võib igapäevases äritegevuses vajalikuks osutuda.