Charles+Bukowski

Põhjatuse piiril

>> Allalaadimine Loe raamatut <<

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:.pdf.djvu.epub.mobi.txt.fb2
.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Väljaanded: 6/2016
Suurus: 1.6 MB
Leheküljed: 210
ISBN: 4859384012845
Loe veebis:999
Laadige alla raamat:777

>Mulle meeldivad põhjakäinud, murtud hammaste, murtud vaimu ja murtud moega mehed. Nad pakuvad mulle huvi. Nad on üllatusi täis ja plahvatusohtlikud. Veel meeldivad mulle allakäinud naised, purjus, ropendavad, lontis sukkade ja räpakalt värvitud näoga libud. Mind huvitavad perverdid rohkem kui pühakud. Pättide seas tunnen ma end vabalt, sest ma ise olen ka pätt. Ma ei salli seadusi, moraali, religiooni ega reegleid. Mulle ei meeldi ühiskonnaga kohaneda.
Lühijuttude kogumik “Põhjatuse piiril” on üks Bukowski varasema loomingu tippe, milles autor esitab kirevaid kilde oma elust alates lapsepõlvearmastusest striptiisitari vastu, lõpetades vananeva alkohooliku tervisehädadega.