Mae+Taal

Sinu horoskoop. Kassiaasta 2011

>> Allalaadimine Loe raamatut <<

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:epub.pdf.mobi.fb2.
ibooks.txt.lit.doc.djvu
Väljaanded: 2/2017
Suurus: 1.5 MB
Leheküljed: 228
ISBN: 384859502936434
Loe veebis:444
Laadige alla raamat:111

>Kauaaegse horoskoobimeistri Mae Taali teine raamat annab vihjeid, kuis planeedid ja täheseisud sodiaagimärkide töö-, pere-, armu- ja igapäevaelu kassiaastal võiksid mõjutada, mida tähele panna, millega arvestada, mida uskuda, loota ja armastada.

Lisaks tavapärasele tähtkujude horoskoobile ja idamaisele loomahoroskoobile leiab raamatust ülevaate igaühe elukäiku mõjutavast elutee- ehk saatusenumbrist: mida sellest õppida ja kuidas selles sisalduvat infot enese ja oma lähisuhete hüvanguks ära kasutada?

Kassi olemuslikust uudishimust lähtudes on turvaline teada, kuivõrd truu sa ise või su kaaslane nii mõjutustele altil aastal võib olla. Ja kuna ajad on heitlikud, siis pakub sodiaak ka mõtlemisainet, kas otsida õnne hoopis võõrsil või siiski kodumaal?