Annie+Solomon

Terav nagu nuga

>> Allalaadimine Loe raamatut <<

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:epub.pdf.mobi.fb2.
ibooks.txt.lit.doc.djvu
Väljaanded: 9/2016
Suurus: 4.6 MB
Leheküljed: 219
ISBN: 393049332323
Loe veebis:444
Laadige alla raamat:1005

>Saatuse hooleks jäetud laps puudutas ta südant. Ühe mehe saladused ähvardasid ta elu. Kuidas sa lunastad mineviku patud? Nick Raine on püüdnud kuus aastat sellele küsimusele vastust leida. Nüüd on ta Rachel Goodmani lasteaias töömees ja igatseb meeleheitlikult oma vägivaldse mineviku selja taha jätta. Rachelil on oma valusad mälestused, mida ta tahaks maha matta. Lapsena nägi ta pealt ema mõrva ja ta on andnud lubaduse kasutada oma lasteaeda, et aidata kõiki vägivalla ohvriks langenud lapsi. Kui üks poiss läheb kaduma ja hakatakse kippuma Racheli elu kallale, ei ole Nickil enam valikut. Ta peab naasma hirmu maailma, ainult et seekord ei ole ta üksi. Kiirustades päästma süütut poissi, sisenevad Rachel ja Nick tumedate saladuste hädaohtlikku maailma. Ainus väljapääs on uskuda äsja leitud armastuse lunastavat jõudu. Kuid halastamatu vaenlane läheneb… ja pääsetee võib olla suletud.