Katarina+Mazetti

Kummitused ja spioonid

>> Allalaadimine Loe raamatut <<

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:epub.pdf.mobi.fb2.
ibooks.txt.lit.doc.djvu
Väljaanded: 1/2016
Suurus: 1.2 MB
Leheküljed: 221
ISBN: 58393847474923
Loe veebis:555
Laadige alla raamat:1005

>On suvevaheaeg ja nõod Karlssonid pole üksteist ja oma väikesel Rootsi saarel elavat tädi mitu aastat näinud. Kohale jõudes jõuavad nad just kokkusaamise ja imeilusa saare üle rõõmustama hakata, kui juhtuma hakkab kummalisi asju. Kui nende tädi peab asjaajamiste tõttu paariks päevaks saarelt ära minema, läheb asi aga päris pööraseks. Lastele tundub, et siin-seal on näha kiiresti minema lipsavaid varje. Kas saarel kummitab või on seal veel keegi? Igatahes otsustavad nõod selgeks teha, mis nende ümber toimub. Katarina Mazetti on mitme Rootsis ülimenuka raamatu autor, kes pöördub nõbude Karlssonite sarjaga tagasi sinna, kust ta kunagi kirjutamist alustas, lasteraamatute juurde. See on sarja esimene raamat.