Chris+ja+Penny+Parkes

Reiki, iidne tervendamise õpetus

>> Allalaadimine Loe raamatut <<

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:pdf.epub.lit.ibooks.mobi.mp3.
rb.lrf.ogg.txt.rtf.doc
Väljaanded: 5/2016
Suurus: 1.4 MB
Leheküljed: 200
ISBN: 58393847474923
Loe veebis:1004
Laadige alla raamat:777

>Reiki on jaapanikeelne sõna, mis tähendab universaalset eluenergiat. Elujõud voolab läbi kõige elava, läbi loomade, taimede, mineraalide. Reiki tähendab tehnikat, mis võimaldab saada palju suurema hulga eluenergia kanaliks kui seni.
Lähtudes iidsetest praktikatest, mis pärinevad Buddha aegadest, tasakaalustab reiki keha energia, uuendab elujõudu ja toob käte pealepanemise abil kaasa meelerahu ja lõdvestuse. Seda kasutavad järjest rohkem masseerijad, osteopaadid ning teised, et lahendada terviseprobleeme, mis seostuvad stressi, pinge, krooniliste haiguste ja operatsioonijärgse valuga.
See raamat jutustab reiki ajaloost, selgitab, mida oodata reikiseansilt, kuidas see toimib ning millist kasu võib sellest saada. Siin on ka juhtnöörid, kuidas hakata reikiga tegelema. Raamatu on kirjutanud briti reiki meistrid ning see põhineb traditsioonilisel Usui meetodil.