Bethany+Campbell

Ummikjooks

>> Allalaadimine Loe raamatut <<

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:.pdf.djvu.epub.mobi.txt.fb2
.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Väljaanded: 6/2016
Suurus: 2.2 MB
Leheküljed: 202
ISBN: 393049332323
Loe veebis:1005
Laadige alla raamat:1007

>Laura Stoner on näinud kõvasti vaeva, võitmaks tema hoole all olevate laste usaldust. Autistlikud kaheksa-aastased kaksikud Rickie ja Trace Fletcher on oma privaatses maailmas lõksus ja sõltuvad Laurast, kes peab nende tegemistel silma peal hoidma. Kuid isegi Laura ei saa neid kaitsta, kui nende tavapärase elurütmi lööb kildudeks metsik vägivald. Tuulisel talvepäeval, kui poisid seisavad Manhattanil kooliaia tara ääres, leiab aset midagi täiesti uskumatut: vana mees tulistatakse kuulirahes surnuks. Tänu autistidele omasele detailide märkamise andele loevad Rickie ja Trace kokku lasud, mis ohvri kehasse tulistatakse. Nad näevad tapjate auto registrinumbrit. Nad näevad tulistaja nägu. Politsei tahab Rickie ja Trace’i kaitse alla võtta ja et Laura neil silma peal hoiaks. Ning ekspolitseinikust prokuratuuri advokaat Michael Montana peab neil kõigil silma peal hoidma. Montanal on karmi ja äraostmatu kuulsus. Ent nad reedetakse. Sest selle jõhkra roima ohver pole keegi tavaline inimene, vaid maffiaboss. Nüüd ei jää üle muud kui oma elu kaitsta püüdes põgeneda.