Darja+Dontsova

Egiptuse muumia armuke

>> Allalaadimine Loe raamatut <<

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:epub.pdf.mobi.fb2.
ibooks.txt.lit.doc.djvu
Väljaanded: 3/2016
Suurus: 4.5 MB
Leheküljed: 202
ISBN: 58393847474923
Loe veebis:333
Laadige alla raamat:1010

>Midagi taolist pole enne veel juhtunud! Daša Vassiljevaga kurameerib korraga kolm kavaleri. Kuid ükski neist ei suuda ta südant võita. Mida siis teha? Daša otsustab põgeneda võimalikult kaugemale ning ostab pikemalt mõtlemata tuusiku eksootilisele saarele. Ent probleemidest ei õnnestu pääseda sealgi! Selgub, et mõned turistid pole saarele sugugi mitte puhkama lennanud. Nii tulebki asjaarmastajast eradetektiivil asuda harjumuspärase tegevuse juurde ja hakata jälitama kahtlast antiigikaupmeest Genat. Too aga meelitab Daša alatul kombel poodi, kus naisele tõmmatakse osavalt selga pulmarüü, milles ta kusagile sõidutatakse. Ning kui Daša suudab viimaks rahvarõivastest vabaneda, siis avastab ta… et on mehele pandud!