Karin+Vagiste

Rahune maha

>> Allalaadimine Loe raamatut <<

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:pdf.epub.lit.ibooks.mobi.mp3.
rb.lrf.ogg.txt.rtf.doc
Väljaanded: 11/2016
Suurus: 3.8 MB
Leheküljed: 211
ISBN: 5940004040400
Loe veebis:1001
Laadige alla raamat:1110

>Karin Vagiste on Kanadas tegutsev psühholoog, kellele on omistatud akadeemilised kraadid Toronto ülikoolis (haridusteaduses), Yorki ülikoolis (suhtekorralduses) ja Windsori ülikoolis (õigusteaduses). Ta on silmapaistev vahendaja ja kõneleja. Raamatu läbivaks teemaks on lihtne, kuid jõuline meetod, mis lubab jõuda rahuldavate lahendusteni väga mitmesuguste konfliktide puhul. Raamat on välja kasvanud autori arusaamisest, et vaidluste lahendamise alternatiivne meetod on siinilma kõige paremini varjatud saladus. Vagiste soovitab rakendada vahendamisstrateegiat nii koolis, kodus kui ka töökohas aset leidvate lahkhelide selgitamiseks. Tema tegevuskava saab vaidluste lahendamisel otsekohe käiku lasta, sest alati ei lähegi selleks vaja kolmandat isikut.
Kuni kaheteistkümneaastaste laste jaoks on koostatud lihtsustatud tegevuskava.