Sir+Walter+Scott

Ivanhoe

>> Allalaadimine Loe raamatut <<

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:pdf.epub.lit.ibooks.mobi.mp3.
rb.lrf.ogg.txt.rtf.doc
Väljaanded: 4/2016
Suurus: 2.0 MB
Leheküljed: 233
ISBN: 4839410093862
Loe veebis:222
Laadige alla raamat:222

>Kuningas Richard Lõvisüda… Robin Hood… kaunis printsess Rowena… nõiduslik Rebecca… ning kõigist rüütlitest kõige vapram ja kartmatum – Ivanhoe… Need on vaid mõned unustamatud tegelased, keda te selle raamatu lehekülgedel kohtate!
Inglismaal on ohtlikud ajad, võimuahne prints John ning julmad halastamatud rüütlid toovad maale verevalamist ja kannatusi. Keegi ei tea, keda usaldada, kõige vähem teab seda noor rüütel Ivanhoe, kes pöördub päranduse ja auta tagasi kodumaale. Ta peab võitlema oma nime, õiguste, rahva ja naise pärast, keda armastab!