Venda+Paju

Pilk teaduse ja tehnikamaailma

>> Allalaadimine Loe raamatut <<

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:epub.pdf.mobi.fb2.
ibooks.txt.lit.doc.djvu
Väljaanded: 6/2016
Suurus: 3.9 MB
Leheküljed: 237
ISBN: 5940004040400
Loe veebis:555
Laadige alla raamat:1010

>Täiendav materjal gümnaasiumi füüsikakursusele.

Teos kujutab endast teadusajakirjades ja ajalehtede teadusrubriikides avaldatud materjalide alusel koostatud lühiartiklite kogu füüsika koolikursusega seotud teemadel. Artiklid on liigitatud vastavalt gümnaasiumi füüsikakursuse teemadele. See liigitus on teatud määral tinglik, sest käsitletav küsimus on sageli seotud mitmete füüsika valdkondadega. Eraldi teemana on esile tõstetud „Energiaallikad. Energia tootmine ja tarbimine”. Paljud teoses toodud artiklid on täiesti jõukohased ka põhikooli õpilastele. Artiklites leidub ka arvandmeid, mis võimaldavad koostada mitmesuguseid füüsikaülesandeid.

Retsenseerinud Kalev Tarkpea.