Irwin+Shaw

Õhtu Bütsantsis

>> Allalaadimine Loe raamatut <<

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:pdf.epub.lit.ibooks.mobi.mp3.
rb.lrf.ogg.txt.rtf.doc
Väljaanded: 7/2016
Suurus: 4.6 MB
Leheküljed: 231
ISBN: 5848594859485
Loe veebis:1006
Laadige alla raamat:444

>Ameerika kirjaniku ja filmistsenaristi Irwin Shaw romaani tegevus toimub Cannes´is aastal 1970. Endine edukas filmiprodutsent Jesse Craig, kes on mõne aasta eest kinole pettunult selja pööranud, seisab nüüd teelahkmel, kavatsedes proovida õnne uues rollis. Kohtumised festivali kirevas melus toovad meelde minevikuseiku ja mõjutavad tulevikku. Mehele, kes armastab kino, noorust ja ilu, on iroonilisel saatusel varuks vapustavaid üllatusi – nii meeldivaid kui ka valusaid.
Irwin Shaw (1913-1984) on eelkõige tuntud romaanide “Noored lõvid”, “Rikas mees, vaene mees” ja “Kerjus, varas” autorina.