Catherine+Millet

Catherine Mi seksuaalelu

>> Allalaadimine Loe raamatut <<

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:pdf.epub.lit.ibooks.mobi.mp3.
rb.lrf.ogg.txt.rtf.doc
Väljaanded: 7/2015
Suurus: 2.7 MB
Leheküljed: 239
ISBN: 4839410093862
Loe veebis:1006
Laadige alla raamat:1002

>Minu neitsipõlv lõppes kaheksateistkümneselt – mis ei ole just eriti vara –, aga grupiseksiga tegelesin esimest korda juba nädalatel, mis järgnesid minu defloratsioonile. Olen alati arvanud, et asjaolude kokkulangemisel on
mu teele sattunud mehi, kellele meeldib grupis armatseda või vaadata, kuidas nende partner teiste meestega armatseb, ning minu ainus ettekujutus endast selles seoses on, et olles loomult avatud uutele kogemustele ja moraalselt
kammitsemata, kohandasin end meelsasti nende kommetega.

Catherine Millet
Catherine Millet on sündinud 1948. aastal. Pärast kooli lõpetamist tegutses ta kunstiajaloo alal, ta on asutanud ajakirja Art Press ning avaldanud koguteose “Prantsuse kaasaegne kunst”. “Catherine M-i seksuaalelu” on Millet´ esimene romaan, mis maailmas suurt kõmu tekitanud.