Kuula ja korda: Ärikeel 1 CD

>> Allalaadimine Loe raamatut <<

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:pdf.epub.lit.ibooks.mobi.mp3.
rb.lrf.ogg.txt.rtf.doc
Väljaanded: 1/2016
Suurus: 2.8 MB
Leheküljed: 232
ISBN: 4394857339010
Loe veebis:1005
Laadige alla raamat:222

>”Kuula & Korda” võimaldab õppida inglise keelt autoroolis, spordisaalis, ükskõik kus ja millal – ilma õpikuta, lihtsalt kuulates ja korrates.
Õppekomplekt sisaldab kahte CD-d ja käsiraamatut.

“Kuula & Korda: Ärikeel 1” on mõeldud kõigile, kes vajavad inglise keelt tööalaselt ning soovivad täiendada nii oma sõnavara kui grammatikateadmisi. Komplekt sobib neile, kes on koolis või kursustel omandanud inglise keele algteadmised või kes on õppinud iseseisvalt õppematerjali “Kuula & Korda: Läheb lahti!” abil.
CD-del on 12 õppetükki. Iga õppetükk keskendub ühele vestlusteemale ning vastavale sõnavarale. Kõik sõnad ja laused on salvestatud CD-le paralleelselt eesti ja inglise keeles. Tähtsamaid grammatikareegleid illustreerivad näitelaused. Iga 3 õppetüki järel on test õpitud sõnavara ja grammatikateadmiste kontrollimiseks.

Teksti loevad Monika Mägi ja Mark Selby