Erik+Tohvri

Majad jõe ääres

>> Allalaadimine Loe raamatut <<

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:epub.pdf.mobi.fb2.
ibooks.txt.lit.doc.djvu
Väljaanded: 2/2017
Suurus: 1.8 MB
Leheküljed: 229
ISBN: 0900545918294
Loe veebis:555
Laadige alla raamat:1110

>On aasta 1944. Punavägi on Eesti äsja vallutanud, vastne võim üritab käivitada uut, nõukogulikku elulaadi. Põline kooliõpetaja Aleksander Sooveer saabub koos naise ja nende kasvatada oleva tütrepojaga sõjast räsitud väikesesse Lepaku töölisasulasse, et seal kool käima panna. Nende kodu Varevere linnas on pommirünnakus tuleroaks saanud, kogu elu tuleb alustada uuesti, aga sootuks teisiti kui kunagi varem – punane riigikord on viinud turvatunde, tekitades hirmu ja nõuab kogu elu jooksul pühaks peetud tõekspidamiste mahasalgamist.
“Majad jõe ääres” on 2000. aasta romaanivõistlusel esiletõstetud teos.