Jeff+Anderson

Piibel pildis

>> Allalaadimine Loe raamatut <<

Keel: Eesti
Hind: tasuta

Teave:
Raamatu formaat:epub.pdf.mobi.fb2.
ibooks.txt.lit.doc.djvu
Väljaanded: 3/2016
Suurus: 1.6 MB
Leheküljed: 216
ISBN: 48483940493849
Loe veebis:444
Laadige alla raamat:999

>See piibli ümberjutustus äratab piltide kaudu ellu Vana Testamendi vapustavad lood ja jutustuse Jeesus Kristuse elust. Siit võib leida lugusid kõige algusest ja ürgse kõiksuse jõududest – ohvritest, kaotustest ja lunastusest; ajatust võitlusest hea ja kurja vahel; kangelastest ja kelmidest, armastusest ja sõjast, reetmisest ja truudusest.
Seda piibliainelist pildiraamatut tegid kunstnik Jeff Anderson ja kirjanik Mike Maddox üle viie aasta. 2000. aastal võitis “Piibel pildis” prix de la bande dessinée chrétienne, mis on nagu graafiliste romaanide “Oscar”.